VOOR JEZELF

Reis van de Held
Bij Reis van de Held leer je de koers van je eigen leven te bepalen door je krachtenstuur in handen te nemen en bewust eigen keuzes te maken.

Je weet wie je bent, je weet wat je wil, je weet wat je doet en je neemt hier ook verantwoording voor. Je bent weer trots op jezelf. Jij staat centraal in deze training.

Duur

7 lessen van 1 uur

Aantal deelnemers

1

Leeftijd

vanaf 7 jaar

Locatie

Burgum

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat jij nodig hebt om de eerste stap op deze Reis te kunnen zetten

Daarna volgt een traject van 7 weken.

Aan het begin van de Reis zetten we eerst de koers uit en kijken we wie je reisgenoten zijn. Onderweg komen we zeker drempels en tegenslag tegen en kijken we naar hoe je daar mee om kunt gaan. De reis verloopt steeds wat soepeler en uiteindelijk keert de held weer terug.

Met verschillende fysieke oefeningen ervaar je o.a. stevig staan, ademkracht, vertrouwen en grenzen herkennen en stellen. Dit geeft je de gereedschappen om tijdens de Reis je eigen (innerlijke) kracht en waarde te ontdekken.

Aan het eind van het uur bespreken we kort hoe je de les en de oefeningen hebt ervaren en wat je ermee kunt in het dagelijks leven.

Onderweg bespreken we onder andere vragen zoals:

-Wie zijn jouw reisgenoten?

-Wat zijn jouw kwaliteiten?

-Wat heb jij nodig?

-Waar ga jij van stralen?

-Wat houdt jou tegen om….?

-Wat zijn jouw valkuilen?

Tijdens de Reis van de Held vul je je “rugzak” met vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. De laatste les wordt afgesloten met het eindverslag en het stellen van een eigen doel voor de komende tijd. 

reis-van-de-held-scholen-bureaudeweerbarestap
reis-van-de-held-scholen-bureaudeweerbarestap-3

Meer informatie?

Heb je nog vragen over de Reis van Held? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.